Shoppingsug

Så fin cardy som jag gärna klär Ebbot i till våren, från Lindex.

Ojojoj, vad det suger i shoppingnerven. Känslan av att våren är på väg blir allt starkare, och med den ockdå längtan att förnya sig. Eftersom vi inte visste att Ebbot var just en Ebbot har vi mest könsneutrala kläder till honom så jag längtar efter att fylla hans garderob med fina grejer. Jag är väldigt förtust i preppystilen, både på mig och på barn, så hans bas kommer nog vara röd, marin, ljusblå, beige och vit. Men jag gillar också popig stil, det gör även hans far, så det blir nog några sådana inslag också. Jag är allergisk mot allt för mycket mönster och tryck, stilrena plagg och randigt är mer min melodi.

Just nu spretar Majas garderob åt alla möjliga håll, så fort vargavintern har lagt sig ska jag gå igenom hennes garderob ordentligt. Vi ska bestämma några basfärger som garderoben får vila på, just nu är det ingenting som riktigt passar med varandra. Även här får det gärna vara preppy, men det går nog inte att undvika lite rosa hihi, även om jag nog inte vill att den färgen ska dominera i vår. Jag tror på en bas av marint, vitt och pastell.  Både jag och hennes far har fått Hello Kitty-överdos. Hon har mycket sådant, så det blir inga fler inköp åt det hållet.

För min egen del längtar jag tills jag får hem mina kassar med ”smalkläder” från syster som lånat dem medan jag hade en kula på magen. Jag har inte riktigt koll på min garderob ännu, men skulle vilja uppdatera med lite fräscha vårplagg som är mammaledigvänliga. Kläder som är snygga men som också går att promenera och amma i. Jag satsar nog också på mycket blått, vitt och lite rosa.

2 tankar på “Shoppingsug”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.