För varenda unge

Jag är numera förälder i tre bemärkelser. Jag är ju sedan tre år tillbaka mamma till en underbar liten bustjej vid namn Maja. En flicka som tog oss alla med storm och som nu är en egen liten männsika med alldeles egna åsikter som hon mycket och gärna förmedlar till oss andra i familjen. Sedan en dryg vecka är jag också välsignad med en liten pojkbebis som dök upp mitt i snöstormen och har sedan dess känts alldeles självklar i vår numera stora familj. Dessa två bor i mitt hjärta och de kommer alltid att komma först i mitt liv. De är mina ögonstenar men också mina akilleshälar. Jag är så lycklig att jag kan ge dem allt de behöver, de kommer alltid att omhuldas av enorm kärlek men kommer också att få lära sig att de kan bli och göra vad de vill, de kan få alla sina drömmar uppfyllda och det är mitt jobb att peppa dem, älska dem och guida dem genom livet. Jag och mina barn är lyckligt lottade, de får växa upp i ett samhälle fyllt med möjligheter.

Tyvärr ser inte verkligheten ut så för alla barn. Många barn här i världen växer upp utan tak över huvudet, föräldrar och möjlighet till utbildning. Därför blev jag också världsförälder i veckan, varje månad skänker jag en slant för att göra livet lite lättare för ett andras barn någonstans i världen. Unicefs världsföräldraskap bidrar till att skapa en tryggare framtid för de barn som har det tuffast här i världen. Vill du bli världsförälder? Här kan du anmäla dig.

I Unicefs webbshop kan du klicka hem fina ting, intäckterna går till varenda unge. Den här fina kassen är på väg hem till mig, perfekt att ha som extraväska i komplement till skötväskan i vår.

1 tanke på “För varenda unge”

  1. Vilket bra Initiativ!! Jag är världsförälder sedan många år och det känns bra att kunna dela med sig till de som är mindre lyckligt lottade. Grattis till lilla Ebbot!! / Anna Ps Kanske dags att uppdatera presentationen här på sidan ;)….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.