Happy friday!

God morgon! Här faller vackra, stora snöflingor utanför fönstret och jag och Maja har precis lyxat med frukost framför Playhouse Disney i soffan, bara vi tjejer. Så skönt att få lite egentid med henne. Herrarna snusar gott inne i sovrummet.

Idag väntar prinsens första BVC-besök. Han ska vägas och mätas (?) hos gulliga Carina som även är Majas bm på BVC. Fick ett rabatt-sms från Kappahl igår så jag tänkte pipa in där och kika lite på deras Newbie-kollektion innan vi beger oss hemåt igen. Det är väldigt lyxigt att ha både bvc och butiker så nära när man inte är så rörlig ännu.

Här hemma råder i övrigt en avslappnad stämning. Hela familjen har flyttat in i soffan, här myser vi, tittar på tv, läser, ammar (mest jag och Ebbot :-)), njuter av shower som Maja sätter upp i sina ”discokläder” – hon sjunger mycket Lollo o Bernie fortfarande, trots att det var ett halvår sedan vi var på Ving, snacka om att de har lyckats med sitt koncept, jag skulle inte ha något emot att åka till ett Ving Resort igen, eftersom jag vet att Maja skulle bli fullkomligt överlycklig. En lycklig dotter= lyckliga föräldrar. Maja har för övrigt börjat landa lite i storasysterrollen, hon var lite stressad i början men nu leker hon på som vanligt – även om det är en del spring nattetid.

Syskonmys i soffan

 

Igår lyxade vi med fika efter en tripp till mataffären. Är konstant fikasugen nuförtiden, man blir så hungrig av att amma. Försöker äta bra i övrigt, men lite fika eller godis unnar jag mig gärna. Tyvärr var dessa bullar inte alls lika goda som de ser ut, hårda o pappret fastnade. Hemköp blev just av med en fikakund.

Så här glad blir man om man får bullfika mitt i veckan.

Fredagen började föresten extra bra här hemma, vi har sovit gott inatt även om mr milk har ä-t-i-t hur mycket som helst! Och som en uinderbar bonus har jag vunnit en fin klänning inne hos Prinsessans Dagbok. Tack snälla!

 

Den här fina klänningen är snart på väg till mig!

5 tankar på “Happy friday!”

 1. Stort grattis Stina! Wow det blev ju du :):) GRATTIS till världens sötaste Ebbot jag får väldigt svårt att tänka att det räcker med mina två små när jag ser honom… Bebistiden är unik och kommer aldrig igen. STOR KRAM och tack för fina ord!

 2. Så mysigt ni har det!!! Här sjungs det Lollo & Bernie varje dag, vi åker dit igen i augusti och bokade resan i typ oktober. Kanske skulle väntat liiiite med att berätta det för Olivia, hon längtar varje dag.. Lååång väntan 😉 De här kikar vi på i stort sett varje dag:

  http://www.youtube.com/watch?v=oMwKJ1KMOLk

  och

  http://www.youtube.com/watch?v=Go3JcbRd-jA

  Tror nån kommer kunna hela texten och danserna långt innan vi kommit dit 😉

  ha en mysig fredag. Kram!!!

 3. Josefine: Tack tack! Bebistiden är underbar, jag har längtat så efter den igen och den uppfyller alla mina förväntningar. Jag har också svårt att se hur jag ska kunna "hålla mig" till två, men vi får se 🙂
  Madelene: Tack!
  Vickan: Åh, vad kul. Vart åker ni? Vi har pratat löst om att åka till hösten, typ okt, men då måste vi nog hemlighålla det för Maja tills veckan innan vi reser ungefär, annars kommer hon nog inte prata om annat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.