Puh från soffan

Magen var tom idag så jag laddade lite på Panini innan vi åkte ut till BB Stockholm.

Här har jag landat efter en lång dag. Tyvärr blev jag såååå dålig igår, matförgiftad förmodligen. Låg fullkomligt däckad och mådde pyton. T var också risig så snälla svärmor fick rycka ut och fiska upp lillan på dagis. Lyxigt för Maja (som inte blev påverkad av maten) att få sova hos farmor. Idag är vi på benen igen, o tur är väl det för idag skrevs vi in på förlossningen. Vi var där och tog prover, träffade läkare och fick info. På fredag är det dags!

Efter sjukhuset hämtade jag en trött skrutta lite tidigare än vanligt och vi gick hem o hade myseftermiddag med bad (var genomfrusen), spel, lek, ritande och Majas favoritmat. Nu somnar hon förhoppningsvis sött i sin säng och jag kan relaxa. Är fortfarande matt efter igår så idag har jag bara dumpat middagsdisken i diskhon – det ni, det händer inte ofta här hemma!

Maja hade picknick med dockorna idag. Så sött att hon dukar och fixar till dem!

 

Trött och sliten mama som längtar tills på fredag!

5 tankar på “Puh från soffan”

  1. Vad roligt! Ja, vi var på plan 4 också; kom in ca 1325 på rummet, sen låg jag där med halva CTG-kurvan tills klockan var kanske 1445. Så vi missade varann precis!

  2. Usj for matforgifting, stakkars!!

    Men herregud så spennende at dere får baby på fredag! Tenk neste onsdag har du han/hun helt sikkert hjemme! Masse lykke til:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.