Utmanad

Kära Alexandra har utmanat mig och då måste jag ju lyda 🙂

Humör just nu? Glad om än lite otålig (livet och tankarna kretsar ju liksom kring en enda sak just nu)
Kläder just nu?
Röda POP-mammaklänningen.


Samma klänning, annan bebis i magen. Här gravid med Maja i v 32.

Musik just nu? Bakgrundsmusiken till Majas program Händige Manny på Playhouse Disney.
Sommarplaner? Vara mammaledig. Förhoppningsvis kan vi vara hemma alla fyra en längre period. Har lite lösa resplaner till London. Annars hoppas jag på en turné runt om i Sverige. Svärmors landställe i Blekinge, släkten i Värmland, Resö på västkusten. Till hösten kanske det blir en resa till solen. Vi har inte spikat något (det är väl lite väl tidigt?) Men jag är säker på att det kommer att bli en fantastisk sommar med många lata dagar.
Hur många kuddar sover du med? Oftast två, ibland tre när jag avlastar fogarna med en extra kudde mellan knäna.
Spelar du nåt instrument? Nope!
Morgon eller nattmänniska? Har aldrig varit någon vidare kvällsmänniska och med småbarn har man väl sällan något val, de går ju upp så tidigt! Numera gillar jag mornar (även om jag just nu mest är trött hela tiden). Gillar de dagar då vi stiger upp runt åtta, äter frukost tillsammans och fixa hemma – precis som idag.
Snarkar du? Inte vad jag vet.
Stjärntecken? Vädur
Skostorlek? 40
Längd? 175 cm
Äckligaste insekten/djuret? Råttor, ohotat. Hua!
Vad vill du jobba som? Jag gillar mitt yrke, men jag skulle även kunna tänka mig att blogga på heltid eller öppna en livsstilsbutik med caféverksamhet.
Vad längtar du mest efter just nu? Bebisen!
Brukar du svära mycket? Ganska, men jag får vara försiktig nuförtiden för Maja hör direkt och säger till mig att jag inte får säga fula ord.
Land du vill besöka? Spanien, Italien, England, USA, alla länder som har paradisöar.
Vad har du gjort idag? Ätit frukost och läst DN Bostad, städat lägenheten, rensat här hemma – har äntligen fått bort alla de där högarna som jag haft dåligt samvete för, ätit lunch, handlat mat, spanat på lampa och tippat i centrum, köpt hiskligt mycket godis, badat och läst nya mama, sovit, gett Maja mat, förberett middagen.
Vad ska du göra i morgon? Storhandla med svärmor. Små miniblöjor ska inhandlas! Förmodligen sova en stund (kommer bli helt slut av handlingen, men har lätt kontrollbehov o vill ändå göra det själv).
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? Farsta Centrum, fem min med buss, 10 min promenad.
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Jag kommer inte ihåg vem det var, men min första ”pojkvän” (3e klass) jobbar tvärs över innergården från mig på jobbet, så vi springer in i varandra ibland.
Är du polare med grannarna? Vi har en grannfamilj som vi försöker få till att träffa ibland (det är så mycket annat hela tiden) men de har precis sålt och ska flytta. De andra grannarna hälsar vi på,  men vi umgås inte precis.
Vad är det första du gör när du vaknar? Gör iordning Majas morgonvälling, hon tjatar ju.
Är det nåt du absolut inte äter? Kroppkakor, blodpudding, grisfötter, lutfisk, sill, surströmming, råbiff, helst inte helgrillade fiskar och kött med benen kvar.

Brukar du sola? Ytterst sällan i solarium, om jag ska göra något speciellt. BUS:ar ibland, solar gärna på stranden (med spf).
Tränar du? Nej, tyvärr. Hoppas dock kunna komma igång med promenader så fort jag känner mig ok efter leveransen. Senare i vår hoppas jag att jag ska kunna gå på mamma-baby-pass.

Nu utmanar jag Anna och Jenny!

1 tanke på “Utmanad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.