Sailorgirl

Igår testade jag även en söt vårjacka när jag ändå var inne på H&M. Ursöt i seglarstil, den kändes nästan lite vintage. Det blev inget köp, dels vet jag inte om a-linjeformat is the way to go sen när jag förmodligen kommer släpa runt på lite gravidkilon en bit in på våren, en sådan jacka är ju inte supersmickrande för figuren. Dels måste jag nog göra en vårjackeinventering i garderoben innan jag impulsköper en ny vårjacka, har för mig att jag redan äger ett otal vårjackor. En ny skinnjacka däremot är en helt annan femma, en sån skulle jag kunna tänka mig att investera i om jag hittar den perfekta 🙂 Är lite trött på den jag har, den är säkert sex år gammal.

Sailorjackan kostar 400 pix och kanske är mer utav en kavaj än en jacka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.