Fredagsmyyyyys

Nu har vi statat helgen här hemma och har härligt besök av kära sis som avlastar mig med både Maja och matfix. Skönt för mig och mina fogar som har haft Maja hemma tre dagar denna vecka pga körig mage. Hur söt hon är finns det ju en anledning till att jag är sjukskriven på heltid, nu skriker kroppen efter vila. Hoppas på en lugn helg.

Lite vila kunde jag tigga till mig med hjälp av att muta med barntv.

Majas docka ”Botte” (egenhändigt döpt av Maja efter Ts minste kusins smeknamn) har provåkt babyskyddet i bebisens overall. Maja körde bak med sin ratt/lock.

Vi möte upp sis i centrum för lite mathandling och då fiskade vi upp fika, munkar och latte. Mums! Jag har inte vågat mig på dessa innan, eftersom jag var rädd att jag inte skulle få nog när jag väl testat. Nu är det kört.

Efter fika var det dags för spel. Maja var så till sig i trasorna att hon inte visste var hon skulle ta vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.