Hej hej bebismånad!

Idag går vi in i en ny månad, februari som är bebismånaden! Så skönt att veta at det inte är lång tid kvar. Ledsen att bloggen har varit lite tyst, är grymt uttråkad och har ingen inspiration, men jag hoppas att det kommer tillbaka. Längtar så till vårt nya liv med fyra i familjen nu, snart är vi där. Idag är vi hemma jag och Maja, stackarn kräktes i sängen igårkväll – som tur är var det bara en engångsgrej o det har inte kommit något mer, men jag håller förstås henne hemma i alla fall, smittorisken på sånt där är ju skyhög! Så hon blir hemma med mig imorgon också, för säkerhets skull.

Tänk att vi har en sån här till snart, ska bli så kul! Här är Maja nästan två månader. Gullfia.

1 tanke på “Hej hej bebismånad!”

  1. Åh mys! Tänk att Maja har varit sådär liten och mörkhårig, det hade jag nästan glömt 🙂 jag är sjukt avis på dig som får snusa bebis snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.