Enklaste fikat

Såna här godingar slängde jag och Maja ihop på ett kick. Jag var lite latmama (det får man vara ibland) och köpte mix till citronkaka. Perfekt, för det är bara att tillsätta vatten – sen är smeten färdig. Mixade hallon och hade i smeten, när muffinsen var färdiga fick de frosting i form av 100 g cream cheese och 100 g smält vit choklad. Sen är det bara att dekorera med lite fint strössel. Enkelt och gott!

Jag ska njuta av en sådan till efterätt när jag har ätit lunch idag. Har sovit illa, så dagen går i sakta mak. Skönt att bara ta det lungt. Bubbelbad, god mat, soffhäng framför tvn och sedan en eftermiddagsnap är dagens planer.

2 tankar på “Enklaste fikat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.