Inte frälst, men kanske lite förälskad

Måste erkänna en sak, jag har inte riktigt fallit pladask för hela Odd Molly-grejen. I teorin gillar jag konceptet, men sedan märker jag att jag tycker att det är för dyrt och för detaljerat för min smak. Men så såg jag den här klänningen från vårkollektionen och blev lite kär. Det blir knappt mer ”Stina” än så här. Undrar om kroppen har återställt sig tillräckligt för att jag ska kunna önska mig klänningen till födelsedagen i april? Det skulle vara roligt att få en så fin sak i paket på min stora dag. Ni vet ju att jag ääääälskar att fylla år, även om det inte är jämt (blir 28).

3 tankar på “Inte frälst, men kanske lite förälskad”

  1. Jättefin!
    Jag älskar Odd Mollys klänningar. Har 2 st själv. En ljuslila och en svart och man känner sej så fiiin i dom! =D

  2. jag tycker odd molly är överskattat, iofs passar jag inte alls i deras kläder, ser bara ut som tält på mig. Den där klänningen var iofs fin men det finns minst lika fina till ett bättre pris från andra märken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.