Dagens gravidlook

Idag har jag tunika (det var en gång i tiden en kort klänning, haha) från Primark, leggings från H&M och kofta från Gina Tricot.

Är nyss hemkommen från mysig fikadejt med Jenny och hennes underbara solstråle Sam. Så kul! Vi har inte setts på jättelänge. När vi var föräldralediga förra gången, våra första barn är födda med en månad imellan och vi gick i samma mammagrupp på bvc, träffades vi typ en gång i veckan. Det blev en riktigt mysig förmiddag som jag hoppas att vi kan göra om igen. Skönt att ha en vän i närområdet, även om familjen B flyttar en bit bort till våren. Efter fikat gick jag till Lekia, vi köpte ju en dinglis-spelldosa från Teddykompaniet i form av en giraff. Tyvärr släppte sömmen i ena benet redan efter någon vecka. Inte så kul med en trasig leksak innan bebis ens har kommit. Tyvärr hade jag inte kvittot kvar, men det gick hur bra som helst att byta. Trevlig personal och jag fick en ny speldosa. Så Lekia i Farsta C, jag kommer definitvt tillbaka!

 


Magen i v 35+6, imorgon är det vecka 37! Oootroligt vad tiden går, även om jag börjar bli liiiiite otålig. Jag vill att tiden ska swisha fram tre veckor så att jag kan få gosa med bebisen NU.

3 tankar på “Dagens gravidlook”

  1. Annika: Tack för dina superfina ord, jag blev jätteglad!
    Isabella: Tack! Jag kommer nog också sakna magen. Förra gången sa många: "Du kommer att vara såååå trött på din stora mage på slutet", men så kände jag aldrig. Inte den här gången heller. Jag gillar att vara gravid! Även om det ska bli hemskt trevligt att få ut liten snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.