Myslördag

Leva & Bo, Äntligen Hemma, Chic, Carl Jung alkoholfri skumpa, Harmonie Calm Comforting Milky Gel Cream Mask från Decléor och doftljus från Yankee Candle gjorde min lördagseftermiddag.

Oj, vilken lugn och skön lördag det här har blivit. Fick sovmorgon till tio och sedan bakade jag goda scones till frukost. Efter lite pyssel härhemma gick vi ”långpromenad” upp till centrum. Ja, jag vet, i vanliga fall tar det åtta minuter att gå dit, men för en höggravidis och en treåring tar det tre gånger så lång tid. Nåja, belöningen var god lunch. Nu har jag precis kommit upp från ”spat” där jag njöt av tidningar, suuuuperbra ansiktsmask och alkoholfritt bubbel. Bubblet hittade jag hos Victoria som av samma anledning som jag inte kan dricka äkta vara. Helt ok faktiskt, helt klart bästa alkoholfria vinet jag testat under graviditeten.

Nu ska vi sätta igång med middag, T är ansvarig för den helstekta biffen, jag för hasselbackspotatisen och tilsammans gör vi kantarellsåsen. Mums!

Gotta love lördagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.