På önskelistan: Nya vänner i köket

Vi boar förstås för fullt här hemma. Jag förbereder mig för en annan tid, en annan vardag. Dagar fyllda av kärlek, mys och gos. Därför har jag kommit fram till att min föräldraledighet borde bli ännu mysigare med lite nya vänner i köket. Jag har länge drömt om en ”lattemaskin”. Hur perfekt vore inte det? Kan tänka mig att jag kan behöva en och en annan kopp kaffe efter natvak med bebis. Perfekt när vi får besök också. Och till långa helgfrukostar. Min mamma fick en kolsyremaskin av oss i julklapp. Först tyckte jag att den var ganska onödig, men jag förstod snabbt tjusningen. Tänk att alltid ha perfekt kolsyrat vatten hemma utan att släpa hem en massa flaskor från affären (vars dryck föresten hinner bli avslagen innan jag ens druckit hälften). Så nu står dessa två på min önskelista:

Nespressos Citiz i cremevitt, med mjölkskummare.

Bubblare från Aga.

8 tankar på “På önskelistan: Nya vänner i köket”

 1. Hej Stina! Kikar fortfarande in i din blogg ibland eftersom det är kul att följa Maja som ju är jämngammal med Siri. Kan inte låta bli att tipsa om att nespresso maskinen utan mjölkskummare inbyggd rekommenderas varmt. Billigare, tar mindre plats och kräver mycket mindre rengöring. Skumma mjölj med vanlig liten mjölkskummare går alldeles utmärkt! Lycka till med bebisen och föräldraledigheten du har framöver, blir lite avis vi kommer nog vänta ett tag till med syskon 🙂

 2. Vill ge samma tips som tidigare kommentar, men lite modifierad 🙂 Köp skummaren för sig och Citizen för sig.. Skummaren ÄR bra, den vill man verkligen ha om man ska göra latte, men som föregående talare tar det mkt mindre köksyta med separat mjölkskummare som är så behändig att man kan ställa den i ett skåp eller ngt när man inte anväder den.

  Men kan varmt rekomendera nespresso. LOVE IT!!! 🙂

 3. Vi har både espressomaskin och bubblare och jag älskar dem! använder dem varje dag 🙂 Tack för stiltipsen förresten, DU är en pärla!

 4. Har båda och är så otroligt nöjd. Dom används typ varje dag här hemma. Nespresson fick jag i julklapp och det är verkligen kärlek!!
  Kram!!

 5. två av mina bästa grejer 🙂 klart du ska ha dom! rekommenderar dej dock att köpa en maskin med ångrör om du är en kräsen lattedrickare som jag. går aldrig att få samma krämiga skumm utan ett riktigt ångrör.
  tänk, snart är bebis här! hurra!

 6. Toppenönskelista!

  Vi är väldigt nöjda med vår Citiz och jag tycker det är precis lagom mycket att rengöra med skummaren. Skönt att ha allt på samma ställe också. 🙂 Tjock och fint skum med "vanliga" vispen, och lite mer lättskummad, varm mjölk med den lilla omröraren.

  Nu kan jag inte dricka bubbelvatten under graviditeten men på sommaren går vår SodaStream på högvarv, supersmidigt!

 7. vi har den nespressomaskinen och den är verkligen GULD!! enkel att använda, blir supergod latte och enkel att rengöra, inget krångel!! finns dessutom koffeinfria kapslar att köpa oxå, perfa för mig som inte kan dricka kaffe efter lunch i stort sett om jag ska kunna sova på natten…

  kramis kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.