Äntligen min!

Minns ni i början på december då jag skrev om min drömskötväska? En svart quiltat väska från Dadadoo skulle bli den ultimata väskan för mig och bebis (och de andra i familjen förstås). Nu är den äntligen min! Den är slutsåld precis ö-v-e-r-a-l-l-t, men tillsut hittade jag en annons på Blocket. En snäll säljare i Göteborg har skickat upp en oanvänd väska (prislappen är till och med kvar) och imorse var jag och hämtade den på posten. Jag var lite orolig, har jag byggt upp en drömbild av väskan som inte stämmer med verkligheten? Men nej, inga problem. Den är alldeles, alldeles underbar. Inuti finns smarta fack för både baby och förälder, en liten väska för nappflaskan och en skötbädd. En fantastisk bonus? Fodret och alla detaljer i väskan är rosa! Hur bra är inte det?

I inlägget i december skrev jag en liten shoppinglista till bebisen, nu kan vi bocka av det mesta.

Skötväska

Åkpåse, är inne på en fårskinnsfodrad från Segr, varm o gosig. Fick tag i sista exet på Babyland Kungens Kurva. Den är tydligen menad att använda till sittvagn, men den fick plats i buggan och eftersom bebis är så liten den här vintern tror jag att det funkar fint. Nästa vinter kommer vi ju använda sittdelen och då blir den supermysig.

Babyskydd, ska köpa en som funkar att klicka på Buggan. Nu är det bara adapter till vagnen/skyddet som behöver införskaffas.

Babykorg, T tycker att det är totalt onödigt men jag har velat ha en sååå länge så jag lobbar för det 🙂 Vad tur jag hade när den kom på rea, vi är båda supernöjda med korgen.

♥ Cashmerefilt, även den väldigt onödig enligt vissa familjemedllemmar, hmf. Men gud så mjukt och mysigt för babyn! Än så länge ingen cashmerefilt, kanske kan bli en ”välkommen till världen”-present?

 

Gosigt för bebis

Så här ser vagnen ut nu. Hjulen behöver en till omgång tvätt, det ska T få göra (fick alldeles för mycket sammandragningar och foglossning när jag gjorde det sist). Men den är bebisredo, vår fina bugbaoo. Med åkpåse och skötväska. Suffletten är ganska solblekt så jag hoppas att vi kan köpa en ny till våren, men jag vill avvakta för att köpa en som passar oss och bebis.

4 tankar på “Äntligen min!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.