After dagis

 

Vi softar lite i soffan efter enkel tisdagsmiddag. Idag har jag varit igång hela dagen. En massa passa-på-ärenden skulle klaras av och sedan väntade lunch/biodate med kära sis. Slutligen blev det ett besök hos barnmorskan innan det var dags att skynda hem genom rusningstraffiken för att hämta Maja. Även om dagen varit supermysig var det för mycket för min stackars rygg – är supertrött. Nåja, middagen blev en lättroddad historia med pasta i röd pesto och delikatessköttbullar. Skönt med bara tre moment när man är tröttare än trött.

Förövrigt drömmer jag om våren. En bebisvår som föräldraledig. Just nu drömmer jag faktiskt mest om att få klä min förhoppningsvis lite mindre runda kropp i fina vårkläder.

Så här vill jag se ut i vår! Fräscht preppy med fina detaljer. Precis min stil. Tack H&M för att ni har massor av randigt i er vårkollektion 🙂

4 tankar på “After dagis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.