Mysig playdate

Åh vad trevligt det är att få besök! Jag upptäckte dock att Maja nog behöver besöka sitt älskade dagis snart igen för hon var inte så pigg på att låta lekkompisen Molly låna hennes saker. Maja har nog fått lite för mycket full uppmärksamhet från vuxna och inga ”konkurrerande” kompisar att leka med under lovet. Efter ett par timmar släppte det dock och på slutet lekte de fint ihop. Jag fick iaf lite vuxentid med min kära vän Anna, vi har inte setts sedan London i oktober så det var sannerligen på tiden! Vi bjöd på lunchpasta och cupcakes. En härlig eftermiddag. Nu tar jag igen mig lite på soffan. Maja har inte sovit idag, igår fick hon det och då somnade hon inte förrän halv tio! Så nu blir det inga fler dagsovningar för madam, jag får försöka hålla mig vaken 😉 På måndag är det dagis igen och då kan jag ju sova hur mycket jag vill när hon är där.

Hela gänget mitt i maten (utom jag förstås)

 

2 tankar på “Mysig playdate”

  1. Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du se mina senaste tavlor, läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd osv.. Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.