Bakdag

Idag är det bakdag, konstaterade Maja bestämt och det var ju bara att lyda 🙂 Muffins ville damen åstakomma. Maja älskar att vara i köket och hjälpa till och med KitchenAiden är det ju busenkelt att slänga ihop en smet. Bakverken blev eftermiddagsfika men jag tänkte också förvandla resten till cupcakes som vi ska bjuda vänner på som kommer på besök imorgon. Perfekt!

Roligast är det ju förstås att slicka skålen mär vi är färdiga.

Fika på julklappssettet från Höganäs – tack pappa!

I övrigt har det varit en superlugn dag. Vi sov till åtta, sedan ”köpte” jag mig lite morgongos i sängen med hjälp av välling, barntv och Majas favoritspel på Iphonen. Så skönt med lata mornar i morgonrock, lyxig frukost och mysigt sällskap. Jag har tagit tag i tvättberget och vilat medan Maja sov. En perfekt dag för min stackars rygg.

4 tankar på “Bakdag”

 1. Jag fick en Kitchen Aid i julklapp, men har ännu inte hunnit med att testa den.

  Ser att du använde den där platta saken till smeten. Jag har inte riktigt klurat ut vad man ska använda vad till ännu =)
  Lite tips kanske? =)

 2. Malin: haha, ni gör ju det 🙂
  Caroline: jag tyckte det stod ganska tydligt i instruktionsboken vilken del som ska användas till vad. Flatblandaren som jag har på bilden är toppen för alla kak- o sconessmetar. Degkroken är bra för jäsningsdegar o vispen till att vispa grädde o marräng, bland annat. Lycka till med bakeriet!

 3. Haha, jag har inte kommit så långt som till instruktionsboken ens. Skämmes! =)

  Ska verkligen ta tag i mig själv och kicka igång min nya älskling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.