Hej o hej då arbetsvecka

För många började vardagen idag. Så även för mig, 8.30 befann jag mig på kontoret. Dagens to do? Städa ur och rensa mail. Vid tretiden var jag färdig och därmed färdig med jobberiet för i år. Efter mysig hej då-fika och lite häng på redaktionen åkte jag hem. Nu är jag officiellt jobbfri. Sjukskriven fram till förlossningen och sedan föräldraledig i många dagar.

Bebis kommer om cirka fem veckor och fram tills dess ska jag bara njuta. Njuta och pyssla med vårt fina hem, hänga med mys-Maja och pyssla med bebisgrejorna. Idag inhandlades sista, superviktiga grejen på listan, ett babyskdd. Vi valde Maxi Cosi Carbio Fix i helsvart. Ett snyggt, lätt babyskydd som med hjälp av en adapter kan klickas på buggan. Så smart!

Nu väntar snart middag i form av varma mackor. Mums!

4 tankar på “Hej o hej då arbetsvecka”

  1. Vi hade den stolen från det att vår lilltjej var ca 3½ månad till dess att vi bytte till större stol. Den är helt suverän!!

    Innan Maxi Cosin hade vi en Acta Graco som var totalt kass, man var nästan tvungen att vara tyngdlyftare för att orka bära den – utan barn i =)

  2. Fin stol ni har köpt! Vi har en Acta Graco till yngsta sonen och som Caroline skriver är den tung fast nu gör det inte så mycket för oss då vi nästan alltid bara har den i bilen. Vad skönt att ha 5 veckor ledigt innan den lilla kommer!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.