Ynklig

Hujedamig, jag har blivit megasjuk. Sedan ifredags har jag legat nedbäddad med feber och elak hosta. Stackars lilla Maja är också sjuk, hon är hos sin mormor och morfar och blir bortskämd med kärlek. Jag är tyvärr alldeles för dålig för att kunna ta hand om både henne och mig själv. Imorgon ska jag till läkaren, hoppas jag får en bra hostmedecin (som är okej för lilla bebisen i magen) så att jag är på benen till jul 🙁 Allt kom liksom av sig lite. Majas feber kommer och går men är mellan varven pigg och glad. Hoppas, hoppas hon vaknar upp imorgon och är feberfri!

Det blir föresten vår fjärde jul tillsammans med vår Maja, tänk vad tiden rusar iväg. Första julen var lätt kaotisk, andra bättre, tredje firade vi i Thailand och nu är vi på hemmaplan igen. Känner på mig att det här kommer att bli en fantastisk jul – bara vi blir friska!

Maja var minibebis första julen. Tänk att vi snart har en till sån här o gosa med. Det är inte klokt! Tur att bebis i magen lever om precis som vanligt därinne i magen, annars hade jag varit orolig för den med… Nu är jag bara orolig för hjärtat utanför magen.

3 tankar på “Ynklig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.