Jul i hjärtat

Igår på julbordet med nya, fina julklänningen från KappAhl.

De senaste dagarna har verkligen fått mig i julstämning. Igår åkte vi till iskalla Utö för det årliga julbordet med min familj. Oj, så gott det var! Jag var såååå mätt efteråt, vi åt länge, länge så även en gravidis som jag fick ner enorma mängder julmat 🙂 Idag var det luciafirande på dagis. Maja var måttligt road kan jag säga. Precis som förra året snörpte hon på munnen och v-ä-g-r-a-d-e sjunga en endaste truddelutt. Hon var skeptiskt, särskillt över väggen av föräldrar/paparazzis. Vi hade en hel deligation där, jag, mormor, farmor och farmors Jugge (Jürgen). Men bäst av allt var att T lyckades komma ifrån, jag blev så varm i hjärtat. Han missar så mycket på vardagarna när han jobbar så jag blev så glad att han hade möjlighet att vara med idag. Efter ett kallt firande – jepp, de var utomhus, gick vi de få metrarna hem till oss för god pastamiddag. När klockan slog 17.30 var vi färdigätna, det händer alldrig i det här hemmet kan jag säga! Nu softar jag i soffan efter ett skönt bad och njuter av vårt fina, julpyntade hem. Varm i kroppen och varm i hjärtat.

2 tankar på “Jul i hjärtat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.