Det är dags för fredagsmyyyyyys!

Lätt att komma i fredagmood med dessa favoriter.

Efter lite spaning på stan, har kikat på babyskydd o adapter till den och vagnen och hållt tummarna förgäves för dadadoo-väskan landade jag hemma och hoppade ner i ett skumbad i sällskapp av senaste mama, julmust och choklad. Maja är feberfri men eftersom kräksjukan härjar på dagis och hon är lite infektionskänslig höll vi henne hemma idag, hon har fått spendera natten och dagen hos sin mormor och morfar och där stannar hon även ikväll, så jag hade egentid. Kvällsplanerna är att laga chili con carne till middag som jag varit sugen på hela veckan. Ikväll dissar vi Idol-finalen till förmån för På Spåret, en fredagstradition här hemma. Mysigt med lite partid så här på fredagen.

Arbetsveckan har varit lite upp o ner med allt vabbande och sjukskrivning på halvtid, men jag lyckades ändå bli klar med allt jag skulle göra så nu kan jag njuta av en helg i fas. Skönt! Hoppas nästa vecka blir lite lugnare.

Igår klev jag in i vecka 31! Helt otroligt vad tiden rusar. Börjar känna mig ganska tung även om jag inte tycker att magen är så stor. Det märks att det blir trängre i magen… sparkarna har ändrat karraktär, från kickar till med ”tryck” och ”svep”.

1 tanke på “Det är dags för fredagsmyyyyyys!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.