Sjukstuga

Jag tycker att den här mobilen är superfin! Är det en liten pojke blir det npg en sådan ovanför spjälsängen. Med en tjej så vet jag hur rosa det kommer att bli 🙂 så det blir nog inte så bra med denna då. Men till en pojke med rött eller blått sojälskdd och fina lakan blir den perfekt. Prisvärd är den också, 99 kr på IKEA.

Igår började min halvtidssjukskrivning. Efter att ha ätit lite lunch på jobbet åkte jag hemmåt. Hade precis kommit innanför ytterdörren och fått av mig alla vinterkläder när telefonen ringde. Det var Majas dagisfröken, lillan var dålig. På med alla kläder igen för att hämta henne, vid sådana här tillfällen är det extra skönt att bo granne med dagis. När jag kom in på avdelninngen låg Maja på en madrass och var så ynklig. Hon sov nästan hela eftermiddagen och inatt sov hon från 20-07.30! Nu ligger hon och dåsar brevid mig i sängen och jag försöker jobba lite. Det blir förstås vabb idag och eventuellt imorgon. Stackars liten.

2 tankar på “Sjukstuga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.