Pyamas – check

Idag skulle vi ha åkt ut till en kär vän för inflyttningsglögg, tyvärr satte förkylningen och min onda, onda rygg stopp för denna plan. Jag vågar mig helt enkelt inte ut på några större äventyr, blir kanontrött på en gång. Vi tog oss i alla fall upp till centrum (tar ca 5 min med buss) för lunch. Tog en sväng förbi h&m o åhléns innan vi tog bussen hem en timme senare. Förutom ”hemmavantar” (så att hon och hennes pappa kan åka pulka på helgerna oavsett om hennes mamma glömt vantarna på dagis eller inte) och ritblock till Maja fick vid med oss ett gäng pyamasar till lilla bebin. Så fina och nu tror jag att vi har allt i klädväg förutom vantar till den lilla. Det kan vi köpa på POP sen.

Den vita och gula kommer från H&M och säljs i set, den blå från Åhléns.

Den där timmen i centrum gjorde sitt, så när vi kom hem gick jag o lade mig och vaknade två timmar senare! Så skönt att sova. Är lite orolig hur mina fyra jobbtimmar ska gå imorgon, men jag hoppas att ryggen är bättre. Den är trots allt mycket bättre idag än vad den var igår, då jag i princip var sängliggande hela dagen.

Slutligen, ett litet baby/julshoppingtips: På www.gap.eu kan du numera klicka hem fina BabyGap-plagg och annat fint direkt hem i brevlådan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.