Så att du inte fryser lilla vän

Babyns lilla garderob är så gott som inhandlad, vi har kommit överrens om att hålla det på en basicnivå. Jag gillar ju klassiska babykläder i pastell, något som inte är så lätt att handla när vi inte vet vad det blir. Det har mest blivit beige och vitt än så länge. När babyn är här ska vi handla på oss mer kläder, sånt som vi verkligen vill ha istället för att köpa en massa nu som vi igentligen inte vill ha. Det här fina setet kommer från KappAhls Newbie-kollektion. Där har de riktigt fina kläder, tyvärr är kollektionen väldigt liten. Vi har ett par byxor därifrån också, men det är allt jag kunde hitta som var könsneutralt och gilrlevänligt.  I övrigt har vi ganska mycket kvar att skaffa och nu går vi plötsligt in i vecka 30 imorgon så det börjar bli dags att skrida till verket. Här är det viktigaste som vi behöver/vill ha:

♥ Skötväska, jag hade bespetsat mig på en Dadadoo Mama i svart, men jag tycks vara försent ute, för den är slut överrallt. Om det är någon som har ett supetips, eller som vill sälja sin väska (i bra skick) för gärna maila girle.blogg@hotmail.com.

Åkpåse, är inne på en fårskinnsfodrad från Segr, varm o gosig.

Babyskydd, ska köpa en som funkar att klicka på Buggan.

Babykorg, T tycker att det är totalt onödigt men jag har velat ha en sååå länge så jag lobbar för det 🙂

♥ Cashmerefilt, även den väldigt onödig enligt vissa familjemedllemmar, hmf. Men gud så mjukt och mysigt för babyn!

6 tankar på “Så att du inte fryser lilla vän”

  1. Gumman, jag har 2 skip Hop skötväskor. En med uptown Stripe och en marinblå om du skulle vara intresserad. O sen så har jag en helt underbar babykorg som du kan få låna! Min gudmors mamma sydde om en vanlig stor korg till min guddotter. Är superfin, ska se om jag kan hitta bild.

  2. Rrika: Vi är inne på en maxi cosi, söger som du, de är snyggast!
    Sophie: Eller hur 🙂
    Victoria: Grattis till den lilla i magen! Jag har mailat dig 🙂
    Jessica: Jag blev nästan förvånad, har inte så stora förväntningar på kappahl, men det shapat upp!
    Nicole: Tack vännen! Vi har en skihop, men jag vill verkligen ha en dadadoo, spanar på tradera o blocket som en hök 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.