Adventskväll

Tittar in efter en riktigt myshelg. Har inte hunnit en tredjedel av vad jag tänkt, men vad gör det när jag fått vila och umgås med familjen? Igår blev det pyntande och fixande inför advent och idag blev det mat hemma i barnhemmet där vi firade kära Pappa som fyller år imorgon. Nu på kvällen har jag fixat lite med julklappar, hittat min eventuella julklänning och knåpat på önskelistan. Mest av allt önskar jag mig ett sådant här stort, härligt uppläggningsfat från Mateus i ljusrosa (inte som på bilden blått) – har bestämt mig för att börja samla på Mateusporslin i olika former o färger, så fint att duka med! Nu ska jag plocka fram morgondagens kläder och sedan kryper jag nog i säng, är lite trött.

3 tankar på “Adventskväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.