Äntligen fredagsmys

Ett säkert tecken på att Maja är trött. Hon drar mig i håret. Det har hon gjort sedan hon lärde sig styra händerna. Nu när jag har klippt lugg är det den som ”kammas” igenom med små barnafingrar, helt ok då det inte trasslar så mycket.

Varje vecka tänker jag exakt samma sak vid den här tiden: Helgen har aldrig varit så välkommen som idag 🙂 Den här veckan erbjuder de lediga dagarna framförallt lugn och ro. Det behöver vi, hela familjen. Lussekatter vill jag baka, mer ansträngande än så blir det inte. Kanske ska vi ta och storstäda buggan och trolla fram en liggvagn? Eller så blir det ett senare projetkt.

Just nu kokar Majas makaroner på spisen och jag ska snart steka några skivor korv, älsklingsfians favoritmat. Vi andra i familjen njuter av hemkörd pizza, ett perfekt sätt att inleda helgen – noll effort! Härligt värre.

2 tankar på “Äntligen fredagsmys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.