Tisdagsmys

Först o främst vill jag ursäkta min frånvaro. Ett urkasst järvärde, ryggont, mycket på jobbet och en krävande treåring lämnar mycket lite extra energi o tyvärr har bloggen hamnat på sista plats på prioriteringslistan. Hoppas att detta ändras snart.

Nåja, ikväll lyxar jag med julmust och Sveriges skönaste familjer i soffan, det är jag värd efter en dag som denna. Imorse hade jag min första tid hos sjukgymnasten Maria. En reko tjej som ska hjälpa mig att få min rygg så pigg o glad som möjligt de här sista veckorna. Hon klämde o kände lite, vi gick igenom var jag hade ont och när. Sedan fick jag en massa bra tips som jag verkligen ska ta till mig. Om två veckor ska jag dit igen och då ska vi se hur det går. Så skönt att bli tagen på allvar trots att det ryggonda är normalt och förknippat med graviditeten. Efter beöket hämtade jag en take away-latte och åkte till jobbet. Fick riktigt mycket gjort idag, stannade över lite och kom hem till en megatrött Maja (farmor hämtade idag) som jag nästan omgång fick stoppa i säng, hon sussar nu sött. Det blev varma mackor till middag, ibland orkar man ju inte annat och det är ju himelskt gott! Nu blir det som sagt tv i soffan. mmmm, bästa stunden på dagen nästan…


Juligt värre med must och julpyamasbyxorna. Och så lilla magen (som är större än vad den ser ut bå bilden) som redan har hunnit springa in i vecka 27. Oj, vad tiden går.

2 tankar på “Tisdagsmys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.