Bm-besök+glädjande besked

Igår var vi på det första besöket hos barnmorskan sedan inskrivningen. Jag älskar vår BM, hon är cool, avslappnad, engagerad och erfaren. Mitt järnvärde var under all kritik, har absolut inget lager så nu blir det till att knapra järntillksott. Sist åt jag tabletter, men fick det jättejobbigt med magen så nu tänkte jag testa sån där blusaft istället. Låter ju gott iaf 🙂 Sedan fick vi lyssna på lilla hjärtat. Bebisen sparkade som bara den och de hördes rejält i den lilla apparaten. 149 i hjärtljud. Första hjärtljuden för maja låg på 140 i vecka 22. Vi får se vem som lurar därinne. Jag fick tips på lite sjukgymnaster som jag ska kontakta för att få hjälp med den onda ryggen.

Idag var vi också på ett gravidrelaterat besök (berättar mer när jag vet mer) och fått ett väldigt bra besked. Så skönt.

Här är jag ikväll, i vecka 24+6:

11 tankar på “Bm-besök+glädjande besked”

  1. Victoria: det är supermysigt med en stor mage igen. Det är som sist men ändå inte, nu har man ju et grundlugn som jag inte hade sist. Kram
    Jennie: å tack så mycket!

  2. Fina magen! Det är en speciell känsla- även om jag också har stora problem med ryggvärk. Skiljer en månad på oss 🙂 Det är kul att följa och se hur magarna växer!!

  3. Vad fin du är med magen! Skönt med glädjande besked! Jag hade ockå problem med järnvärdet men för mig fungerade det bra med tabletter men har hört att många får problem med magen! Hoppas du får en bra dag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.