Happy Halloween

Det är tydligen en amerikansk storhelg dessa dagar, är inte superintresserad av denna högtid men igår hade de halloweenfest på dagis och alla barnen var utklädda. Tydligen vill 3-5 åringar klä ut sig till två saker: Prinsessa/Ängel eller Spindelmannen. Det var bara sådana på Majas avdelning 🙂 Här är min ängel:

Idag har jag spenderat dagen med väninnan som är gravid i samma vecka som mig. Vi är beräknade bara några dagar mellan  varandra. Vi har gått babyvarvet och kikat på babynests, filtar, vagnar, babyskydd och andra ulligullsaker. Köpte med mig superfina plagg till lillen i magen (eller lillan). Det är först när jag ser miniplaggen som jag förstår att vi faktiskt ska få en liten bebis om bara några månader. Så härligt och mysigt! Plaggen är ju så söta och små (då köper jag ändå stl 56). Jag ska se om jag kan lägga upp något imorgon….

5 tankar på “Happy Halloween”

 1. Precis likadant på Edvins dagis, prinsessor och spindelmannen! Vi trotsade de och skickade iväg vårt lilla lejon till maskeraden!Så söt så!

  Ha en bra söndag! Tycker de är så roligt att följa er vardag, min Edvin är född i september 2007 och nu ska vi få en liten i mitten på januari!

 2. Grattis Stina!
  En liten bebis på g!! Vad roligt!
  Själv är jag i v 20 så jag är lite efter dig.
  Hoppas allt är bra med dig och familjen!
  Hälsningar
  H&M-Jenny Lindström (fd Lundqvist)

 3. Sandra: Tack!
  Ljuvliga Carolina: Bra att ni gick mot strömmen! Grattis till bebisen, vad kul!
  Jenny: Hej vännen! Grattis själv, vad kul att ni också ska ha bebis! (Jag svarade i din blogg också).

 4. Va roligt på min dotters förskola va det bara en prinsessa, och ingen spindelmannen tror jag, det va en salig blandning, roligt faktiskt=) Söt bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.