Godmorgon från frukostbordet!

Ny vecka, nya möjligheter. Maja har sovit hos sin mormor och morfar inatt (mormor ska vara hemma med prickfian) så jag har en lugn måndagsmorgon härhemma. Sitter till och med vid matbordet! I vanliga fal intas frukosten på vardagarna framför barntv 🙂 Det är lite skillnad på att få iväg en mamma och få i väg en mamma och en treåring om man säger så. Jag njuter av te, smoothie och surdeg med god ost. Bättre start på veckan går knappas inte att få. Med Lars Winnerbäck i högtalarna kommer jag i rätt mood.

Jag håller på att fia på min guide till london… den kommer inom kort 🙂

Ha en bra dag!

Ps. Jag hade lite av ett besöksrekord (högre än på länge iaf) förra veckan. Välkomna hit alla nya (och gamla) läsare!

1 tanke på “Godmorgon från frukostbordet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.