Prickigt värre

Det gick bra att jobba tills lillan vaknade igen, då skulle hon jobba på datorn sa hon.

Min prickigkorv till dotter och jag är hemma idag med. Det känns nästan som på den gamla goda tiden när jag var mammaledig med hjärtat. Förutom att när hon sov då betydde det softartid för mig. Då brukade jag sova, titta på tv eller läsa när hon sussade. Idag har jag fått lägga in högväxeln o speedjobba istälet. Men snart är jag ju där igen, det är bara tre månader kvar tills jag blir mammaledig igen. Lilla bebisen i magen gör sig påmind mest hela tiden med kickar- det är så mysigt. Jag är så nyfiken på vem som gömmer sig därinne. Längtar så till februari när vi får snusa på liten.

Nu eftermiddagssoftar vi lite innan jag ska dra igång middagen. Ska kika in hos Vickan för lite inspiration.

3 tankar på “Prickigt värre”

  1. Uuuuuh vad jobbigt med koppor. Hoppas hon kryar på sug snart!

    Jag kan dock inte låta bli att tänka att det kanske var tur i oturen att vi inte kunde komma på kalaset… Kram!

  2. Victoria. Nope, den här gången har vi inte kollat. Så spännande!
    Alexandra: Ja eller hur. Fast Majas variant är väldigt mild, hon verkar inte bry sig så mycket utan röjer på som vanligt här hemma 🙂 Och det är mycket bättre att hon får det nu än när bebisen är nyfödd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.