Vabbak

Jepp, efter ett (isolerat) besök hos vårdcentralen imorse kunde läkaren konstatera att Maja har vattkoppor. Så nu blir det hemmaplan för henne, minst en vecka. Hon är vid gott mod, feberfri och verkar inte jättebekymrad över kopporna. Trots att hon inte har någon feber blir hon trött då o då. ”Jag orkar inte leka mer nu mamma” säger hon och så kryper vi upp i soffan och myser. Perfekt för mig som märker av foglossningen ordentligt nu. Ska till bm nästa vecka, hoppas hon har några nyttiga tips.

Maja sov i 3,5 timmar – perfekt för då speedjobbade jag. Vi sitter förstås i superlämning den här veckan, stressigt värre. Så jag avverkade ett antal telefonintervjuer, fixade guider och hade mig i några timmar och upplägget får vara samma imorgon. Efter vilan var Maja baksugen så vi slängde ihop muffins. Med kitchenaiden blev det ett lagom sjukisprojekt. Imorgon står nagellackering på schemat 🙂

När man bakar får man förstås provsmaka smeten

Nöjd bagare iförd förkläde från Åhléns o pyamas från The Gap. Resultatet ska jag njuta av till kvällsfika framför DH. Ps. Lägg märke till Majas ”fotosmil” som hon gärna kör med när kameran åker fram nuförtiden.

Publicerat i Maja:

8 tankar på “Vabbak”

 1. Ser mysigt ut att vara hemma i regnrusket. Inget kul med koppor, dock, men skönt att ha det "avklarat" när barnen är hyfsat små; det blir tydligen allt värre ju äldre de blir.

  Krya på henne och mys järnet nu!

 2. Du får ge Maja en stor krya-på-sig-kram från oss.. Nästan så man blir sugen att ses så vi också får det gjort också.. Men det kommer väl en epedemi på dagis snart..
  Kram på er..

 3. Johanna: Lite mysigt är det ju, o hon verkar inte särskilt påverkad. Är så glad att hon får dem nu o inte om ett halvår, det är inte bra om små bebisar får det.
  Sara: Haha, ja, Linnea lär ju få det iaf.

 4. Jessica: De växer så fort! Inte undra på att man skaffar fler 🙂 Maja hälsar o tackar för komplimangen o krya på-kramen.
  Carro: Jag jobbar på Allt om Bröllop.

 5. Desperate housewives är så bra. =)
  Föresten, vad tycker du om min blogg? Jag försöker få fler läsare så jag undrar om du vill göra bloglovinbyten? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.