Akut julsug

Som vanligt när det blir lite mörkt och kallt ute får jag ett sådant himla julsug. Jag vill pynta, mysa och ha det skönt. Så mina frågor är:
Ett: När kommer julmusten?
Två: När dyker lussekatterna upp på 7-11?
Tre: När får jag börja pynta?

I år ska det bli riktig jul i vårt hus. Förra året var vi ju i Thailand så jag är extra taggad iår. Jag ska frossa i katter, must, pynt, gran, julbak och allmänt raggsocksmys.

Har kikat runt lite i webbshoppar och bland pressidor och ser en hel del fint. VI har inte så himla mycket julsaker, så i år satsar jag på att piffa lite med kuddar, lakanset och kanske någon löpare. Ärvde ett par fina tomtar i somras så några sådana blir det, men inte för många. Det får ju inte bli för plottrigt. Jullgran vill jag absolut ha, kanske en mindre variant i zinkhink skulle bli snyggt? Och sedan ska jag ha tonvis med levande ljus såklart 🙂


Fint från H&M Home, buren kan man ju dekorera efter säsong. I jul kan jag tänka med ett stilleben med lite granris, kanske en nejlikeprydd apelsin och något ljus.

Fint från Jotex. Vi har inte ens en adventljusstake (!) – så en sådan är ju förstås ett måste.

I London köpte jag ett portpourrikit från Mark&Spencer som jag ska lägga upp på ett fat. Det var bland annat torkad apelsin och kanel, så det kommer att sprida väldoftande.

4 tankar på “Akut julsug”

  1. Hanna: åh toppen, då ska jag leta i affären idag 🙂
    Johanna: sodastreamer vågar jag mig inte på, livsfarligt för en sådan läskjunkie som mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.