Sista turen på Londons gator

Det är söndag morgon och vi gör oss iordning för att lämna vårt hotell. Väskorna är fyllda med nya fynd, kropparna är fyllda med nya sovtimmar och våra hjärnor är fyllda med ny energi och inspiration, Vi har haft det fantastiskt här´, jag rekommenderar alla att boka in en vänninehelg asap (särskillt om ni är småbarnsmammor).

Flyget går inte förrän sex så vi hinner med en sista primarktur innan det är dags att sätta sig på swishtåget ut till Heathrow. Men först frulle på Starbucks! Vi åt en sååå god middag igår på ett steakhouse i närheten av hotellet o vi var så mätta att vi knappt kunde gå efter det (verkar vara temat här i england). Så nu är magen tom igen o väntar på att bli påfylld igen. Vi var dåliga på bilder igår, men jag lovar att idag ska det knäppas så att fingrarna blöder.


Så här såg det ut på Landmark när jag njöt av tea o scones, o så här har det typ sett ut. Vi har varvat god shopping med god mat. Så trevligt.

4 tankar på “Sista turen på Londons gator”

 1. Jag är såå avundsjuk, ni verkar haft det så trevligt och det är ni värda.

  Hoppas verkligen jag någon gång kommer iväg på liknande.

  Tack för en fin blogg / en 3 barns mamma

 2. Nu är det vår tur att åka till London.Torsdag till söndag, mamma-dotter resa.
  Har du några heta tips på "måsten" som vi kan utforska. Sconesen såg riktigt smaskiga ut, det måste vi testa!!! Bra shoppingtips mottages gärna.
  Cornelia + M

 3. Monya: Hoppas du kommer iväg:
  Cornelia o M: Åh vad mysigt ni kommer att få! Te ska ni nog boka, går att göra via hemsidan, http://www.landmarklondon.co.uk, annars är ju primark en personlig favvis. Och Gourmet Burger Kitchen (kedja, finns bla i convent garden) har hamburgare att döda för 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.