Godmorgon lördag

Okej, två småbarnsmammor som jobbar heltid och har en hyffsad stressig vardag åker till London på en vänninnehelg. Bor på hotell, äter gott o shoppar. Då kan man tycka att sovmorgon vore obligatorsikt. Men nehej, inte här inte. 07.15 slog vi upp våra blå o kunde för allt i världen inte förstå varför vi inte kunde sova längre nu när vi absolut inte har några tider att passa, barn att ta hand om, barnprogram att slå på, välling att värma, tvätt att tvätta, scones att baka. Nåja det kan ju ha något att göra med att vi somnade 21.30 igår. London är säkerligen en ypperlig partystad – vi är inga ypperliga partygirls (just nu iaf). Lyckan var total när den fantastiska gårdagen fick avslutas med Greasefilmen på tv.

Snart beger vi oss ut för frulle, jag är dödshungrig – afternoonteandet har gjort ett stort hål i magen 🙂 Just nu ligger där en liten bebis som tar väldigt mycket plats. Massa buffande, myspys.

3 tankar på “Godmorgon lördag”

  1. Kvart över sju är sovmorgon i det här huset. En och en halv timma iallafall! 🙂

    Ni verkar ha det såå bra, och ni förtjänar det. Njut järnet nu!

    Kram

  2. säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )

    http://smyckestokig.blogg.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.