London, dag två o såååå mätt

Nu har vi precis dragit av våra Primarkshoppade teklänningar och hoppat i pyamasbyxorna. Oj, vad mätt jag är. Vi har varit på Landmark och druckit afternoon tea med tillhörand fingersandwishes, scones o bakelser, det var nog bland det bästa jag ätit i hela mitt liv. Så flott hotell också, där måste jag bo någon gång. När vi satt där o mös (och fnittrade) såg jag en skum kille i kostym o rastamössa – märklig kombo tänkte jag. Och i hans grupp såg jag något ännu ”märkligare”, självaste JUSTIN TIMBERLAKE, hur coolt som helst. Blev alldeles starstruck o i trasorna. Han är typ den kändaste mänskan jag sett.

I övrigt har dagen bjudit på Primarkshopping. Hur mycket som helst, kvinnan i kassan blev helt tyst när hon såg mitt berg haha. Maja har fått sitt, mamma har fått sitt och bebisen har fått sist (förutom sparkbyxor. Det verkar det inte ha i detta land).

Nu väntar en soooooft kväll på rummet, vi orkar inte gå en meter till. Risken är att vi drunknar i all shopping, hehe.


Yes, vi tömte typ primark idag…

2 tankar på “London, dag två o såååå mätt”

  1. Oh Primark är lovely. Handlar ofta heminredning (senast blev det ett sängöverkast) men även accessoarer och basics så som underkläder, strumpor och STRUMPBYXORNA! Jag går fortfarande med strumpbyxor som jag köpte i Glasgow för 2 år sedan ;-).. Dunderkvalité för småpengar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.