London baby!

Det trodde ni inte va? Uppdatering från självaste brittiska huvudstaden. Min kära resekamrat Anna tog med sig sin lilla dator så nu kan ni få up to date i shoppingspreaden…. Resan igår gick super, inga förseningar/inställda plan/terrorattacker. Vi bor på ett mysigt litet hotell vid Paddington st (med personal som borde gå en o en annan serviceutbildning). Bussen utanför utanför går direkt till Oxford Street, tack för det. Vi var där o reka redan i går eftermiddag. Gap och Accessorize hanns med. Fick tag i riktigt mycket fint. Tyvärr var det väldigt könsdindelat på Gap o eftersom vi inte vet vem som gömmer sig därinne så blir det neutral shopping. Men några söta bodies kom jag hem med iaf.

Just nu (kl är 8.20 här) har vi inte kommit ur sängen här. Har käkat fruktsallad som vi köpte igår, surplar lite te och ska snart göra oss i ordning. Morgonens schema är 1. Starbucksfrukost och 2. PRIMARK! Åh som jag längtar. Älskar, älskar, älskar den butiken. I eftermiddag har vi bokat Afternoon Tea på Landmark. Så trevlig.
Här kommer gårdagen i bilder:
Två  spända mamas på väg till arlanda igår förmiddag.

Äntligen på brittisk mark. Vi började planera den här resan för ett år sedan, i maj skulle vi ha åkt o nu kom vi äntligen iväg. Jag hade klänning från Indiska, leggings från H&M Mama, skinnjacka från H&M, sjal som min syster köpt till mig i Budapest.

Mumsig fruktsallad som vi köpte på Marks & Spencer på Heathrow. Varför finns det inte mer sånt här hemma?

Hungrig gravidis

Vi landade på Garfunkel’s alldeles i närheten av hotellet för middag. Sådär mat, men trevligt sällskap.

1 tanke på “London baby!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.