Speedy innan resa

Jag älskar mitt senaste klipp, trolllook i like!

Halloj! Slänger in en snabbis innan jag måste rusa till bussen. Idag bär det nämligen av till London. Nu hoppas jag bara att flygstrejker och terrorhot inte sätter käppar i hjulen (igan) så att vi kommer iväg. Garderoberna ekar tomt o jag behöver lite engelsk påfyllning. 4 dagar med min kära Anna, shopping och massor av god mat o dryck (Starbucks o yes!).

Hoppas ni får en fantastisk helg!

4 tankar på “Speedy innan resa”

  1. Åh det ska bli så roligt att läsa om din Londonweekend sen! Vi ska dit om några veckor och jag vill gärna ha tips åå bra shopping, framförallt till de små!

    Lycklig resa!

  2. Jessica: Tack för dina fina ord!
    Mia: Du får kika lite allt eftersom, men jag kan även skriva en liten shoppingguide för gravidisar sen när jag kommer hem 🙂
    Emma: Tack tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.