Kalassöndag

Idag firar vi dag ett av totalt två av Majas födelsedagar, eftersom det är vanlig vardag imorgon när hon egentligen fyller år tjuvstartar vi redan idag. Tidigt imorse invigde vi firandet med paketöppning. Vi har köpt ett kök till Maja och det var mycket uppskattat. Hon har lekt med det hela förmiddagen. Om några timmar kommer gästerna, i eftermiddag bjuder vi in till treårskalas. Själva treåringen, nåja soon to be, är otålig och tycker att vi kan börja kalasa NU. Det blir ett stort gäng som kommer, ska bli mycket trevligt.


Spännande med paket.

Va? Det är något härunder, mamma!

Stör inte, jag lagar mat.

Publicerat i Maja:

4 tankar på “Kalassöndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.