God morgon oktober!

Rosa månaden är här med allt var det innebär. Just bröstcancer har jag ingen personlig relation till, men flera i min släkt har drabbats av sjukdommen i andra kroppsdelar och jag vet hur förödande den är. Det är en läskig sjukdom som jag hoppas vi snart finner bot på.

Från en allvarlig sak till andra, roligare ting. Under oktober blir jag också mamma till en treåring. På måndag fyller lillan år och vi förbereder kalas i helgen. Hon är sååå förväntansfull och laddad. Ska bli riktigt mysigt att fira henne. Jag har -hör och häppna – avsagt mig all form av bakning. Trots att jag fullkomligt älskar att baka så inser jag att jag inte har energi nog. Jag vill inte stå där hålögd och dann på festen så det blir köpetårta denna tillställning. T har dock tagit på sig bakningen, han och Maja ska baka kanelbullar imorgon. Hon är ju född på självaste kanelbullens dag och då måste man ju bjuda på snurrorna. Med kitchenaiden är det lättroddat.

Oktober bjuder också på Londontrippen. På torsdag är det dags, då sticker jag och kära Anna till den Brittiska huvudstaden för shopping, te och lite egentid. Ska bli så trevligt!

Annars har jag vecka 21, 22, 23 och 24 i graviditeten att se fram emot. Liten lever loppan därinne och jag äskar vårt lilla mirakel redan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.