Finns det något mysigare…

.
..än lördagsfrukosten? Jag brukar ofta baka scones med Maja på lördagmornarna. Nu fanns det kvar några i frysen sedan förra helgen och Maja har sovit över hos mormor och morfar inatt så nui njuter jag i min ensamhet. Favorittet i fin kopp och ett tyst hem. Hela helgen ligger framför mina fötter, underbar känsla det där.

Dagen bjuder på IKEA-besök och pakethandling. Eftersom Maja blir tre den 4 oktober så är det hög tid att börja fundera på var hon ska få i födelsedagspresent. Det ska bli skoj att köpa lite ordentligare leksaker. Sedan är tanken att hon ska få en ny säng, men det verkar oklart om den vi vill ha finns i lager så vi får se hur det ser ut när vi kommer till varuhuset.

Ha en fantastisk lördag allihop!

4 tankar på “Finns det något mysigare…”

  1. Hej Stina!
    Helt galen grej nu, men har läst din blogg så pass länge att det nästan känns naturligt! Jag har fått jobb på en tidning i sthlm och behöver få tag i en hyresrätt (så liten, central och billig som möjligt). Har lagt upp annons på blocket och hört mig för på facebook men ingen vet någonting. Så kom jag och tänka på att du är en riktig stockholmare som kanske vet någon som ska ut och resa eller flygga ihop med sin pojkvän eller liknadne!

    Vet du det får du jättegärna höra av dig!
    tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.