Hej bebisen!

Syskonkärlek?

Idag var det äntligen dags, rutinultraljudet som alla gravida blir erbjudna. Jag var supernervös och spänd innan. Har väntat på det här datumet sedan vi fick kallelsen i vecka 11. Efter 20 minuter så var det vips helt över. Undersökningen visade en underbart söt liten bebis. Vi fick se hur mycket som helst. Ögon, näsa, mun, fingrar, ben, hälar, mage – ja, babyn verkade ha allt på rätt plats. Vi fick se fina hjärtat och blev guidade genom olika hjärndelar, aortärer och annat vitalt och viktigt. Tur att man har en ”guide” för det är inte lätt att se vad som är vad där inne 😉 Vi valde att inte ta reda på om det är en lillebror eller lillasyster därinne. Med Maja visste vi ju, så nu känns det lite spännande att inte veta. Idag är jag helt slut, har ju gått o spänt mig inför det här så länge och nu är jag så glad att allt såg så fint ut. Vi blev flyttade tre dagar, nu är bf 17 februari vilket gör att jag går in i vecka 20 redan på fredag!

Efter ultraljudet firade vi med att köpa det allra första plagget till bebisen, den söta overallen jag skrev om tidigare.

5 tankar på “Hej bebisen!”

  1. Å vad härligt vännen! Du måste lova att jämföra bilderna sen. Jag lovar att du rendan kommer kunna se skillnad på vem som e Maja och vem som e den nya lilla stjärnan:)

    Kram Soffan

  2. Åh vad skönt att höra att allt såg bra ut! Vi tog inte heller reda på kön andra gången, men jag var 100% säker på att det var en pojke och så var det 🙂 Kram

  3. Vad kul att allt gick bra, var själv på RUL igår och det såg också bra ut. Tyvärr visade det sig att jag bara var i v 16+6 och det var därför svårt att se allt. Blev mao flyttad till 2 mars istället för 25 feb, hade mycket hellre blivit flyttad framåt som du!

  4. Så spännande det är! Vi gör tvärtom- tog inte reda på första barnet, en flicka, men nu ska vi göra det 🙂 12 oktober få vi veta förhoppningsvis! Känns lite roligt åxå faktikst! Å visst är det härligt med töserna som gosar med bebis i magen- min läser sagor och gör grimaser för magen ha ha 🙂

  5. Hej! Jag har läst din blogg till och från sen du praktiserade på veckorevyn och blev så glad när jag kikade in här och såg att du är gravid, stort gratis! Saknar min mage lite grann från när jag var gravid med min dotter, så det är så mysigt att läsa! Mvh Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.