Ikeaplaner och Idol

God kväll!
Har landat i soffan med tända ljus och inväntar Idols slutaudition, spännande. Planerar helgens ikeabesök, tyvärr verkar Majas nya (blivande) säng inte finnas i lager, hoppas den hinner komma innan bebis kommer, ni kanske minns min sängjakt innan Maja kom 😉 Nåväl, ska nog lyckas fylla kassarna med annat. Några hyllor, lite ljus och annat smått och gott ska det bli. Prognosen visar regn och med tanke på att det är löningslördag får jag nog ladda med en stor portion tålamod, men det blir nog finnemang. Jag, syrran o Mamma åker. Ska passa på att spana på utställningen också, kanske hittar jag en ny soffa?

Doftljusen i glas är nya i sortimentet, de är jag lite sugen på…

5 tankar på “Ikeaplaner och Idol”

 1. Nice med IKEA. Vi får aldrig tummen ur… Behöver nya hyllor så vi kan tömma Novas nya rum. Får tvångssläpa med maken, eller helt enkelt bara åka själv! 🙂

  Jag träffas gärna på måndag. 🙂 Hur jobbar du? Vi kan väl höras?

  Kram

 2. Hahahaha! Jag tycker att det är så roligt att du älskar att gå på IKEA. Själv skyr jag de där besöken som pesten. Alla människor, alla prylar, all stress. Men framförallt alla människor!!! Kram

 3. Hanna: Toppen, då ska jag definitivt spana efter dem på lördag.
  Johanna: Åk själv eller med en väninna. T hatar IKEA, ingen idé att ta med honom. Jag messar dig!
  Alex: Hahaha, du är ju konstig som inte gillar ikea ju 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.