God morgon nya veckan! Tog en liten bloggp…

img_0539 (MMS)

God morgon nya veckan! Tog en liten bloggpaus i helgen. Är helt slut (sorry att jag tjatar) – jag undrar om det är järnvärdet som spökar? Jag hade bra värde på inskrivningen men med Maja var det lågt, lågt, lågt hela graviditeten. Nåja, veckan bjuder på rul, ska bli riktigt spännande även om det är lite pirrigt oxå innan man vet om allt är bra. Igår tog jag o lillan tuben in till stan o gick på bio. Så mysigt m alfonsfilm! Ha en toppenstart på veckan!

2 tankar på “God morgon nya veckan! Tog en liten bloggp…”

  1. Mysigt med bio! Jag tänkte att jag och Alvin skulle gå för att se den, han har aldrig varit på bio så jag vet inte om han kommer kunna sitta still 🙂

  2. Sandra: Jag kan verkligen rekommendera bio, vi går på sk knattebio. Biljetterna kostar 35 kr styck och filmen håller på i ca 40 min. Alla barnen som var med var helt hänförda, salongen var slutsåld till sista platsen och de är ju så söta med sina spontana, högljudda kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.