Hur söt var inte den här overallen? Spanad…

img_0468 (MMS)

Hur söt var inte den här overallen? Spanade in den på Åhléns idag. 270 kr. Kanske blir det premiärköpet till bebis? Ni som varit gravida, när började ni shoppa?

8 tankar på “Hur söt var inte den här overallen? Spanad…”

  1. Vi kjøpte den første bodyen etter UL i uke 12, så kjøpte vi en body på Stockholmsferie i uke 16, og en rosa dress i uke 18 etter ordinærUL, og etterpå ballet det på seg:) Var veldig glad for at jeg spredte det utover, var så sliten og slapp på slutten av graviditeten at da hadde jeg ikke orket!

  2. Vi köpte första plagget efter UL..men sen köpte vi inte jättemycket…skrockfull kanske man kan kalla mej…å sen hann vi inte köpa förrän vår buse kom 6 veckor för tidigt så jag fick permis ifrån sjukhuset för att shoppa kläder till skrutten! =))

  3. åh vilken underbar! min systers son hade en sån fast morgonrock. om jag hade varit han hade jag velat haft den jämt.

    har aldrig varit gravid så frågan kan jag inte hjälpa med.

  4. Denna gång köpte jag grejor tidigt! Visste vad jag letade efter och ville ha – och när det dök upp på rea så fyndade jag!

    Nu har jag så det räcker och blir över, haha ;-). och är bara i vecka 30….

    //emelie&hugo + lillan i magen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.