Longing for London

I vintras när jag var i London med jobbet.

Minns ni i våras när jag skulle åka till London på shoppingweekend med min kära vän Anna? Jag var så laddad och ledigheten så efterlängtad. Då kom ett dumt askmoln ivägen och hela västvärldens flygtraffik sattes ur spel. Minns ni vilker kaos det var? Nåväl, vi blev superbesvikna och allt kändes trist. Som tur var fick vi faktiskt tillbaka det mesta av våra utlägg (Ryanair betalade tillbaka varenda krona, något jag blev väldigt förvånad över). Vi sparade alla pengar på ett ”Londonkonto” och nu har vi bokat in en ny helg vikt för shopping och andra trevligheter. Askmolnet visade sig vara ett riktigt lyckodrag för nu flyger vi med SAS som har mycket bättre ankomst- och avgångstider än vad vårt Ryanairplan hade och vi har bokat ett bättre hotell den här gången – vi vet inte vilket ännu, vi har bokat via top secret.

Den 7 oktober åker vi och än så länge vet vi att vi vill besöka följande:

Afternoon tea på the Landmark hotel – ljuvligt, fingersandwiches, scones och te i massor. Mums! Tyvärr kan jag ju inte förgylla testunden med ett glas champagne som var ursprungsplanen, men ändå.

Primark – jag besökte den här butiken i vintras och omg vad jag ääääälskar den. Så mycket fina och roliga saker för absolut inga pengar alls!

Gap – deras babykläder är bedårande
Mamas & Papas – Babyland släng er i väggen, det ska bli spännande att se vad det brittiska alternativet har att erbjuda.

Portobello Road – Jag älskar Notting Hill och marknad är så mysigt.

Hemleys – lite julklappsshopping till Maja härifrån står på to-do listan.

3 tankar på “Longing for London”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.