Kalasdag

Maja ska alltid spexa när kameran åker fram. Hon är lik far sin. Här på väg hem efter partyt.

Den här lördagen har förgyllts av både frisörbesök (2,5 timmes ren mammalyx med te, trevlig frisör och skvallertidningar) och barnkalas. Det var så mysigt att få vara med o fira en av Majas älsta vänner (de har umgåts sedan bebistiden). Och jag och T är väldigt glada i vännens föräldrar. Måste se till att få ihop en middag eller något snart. Nu är det lördagkväll, lillan är nattad och pojkvännen nedstoppad i badet. Jag njuter av levande ljus och ska snart svänga ihop middag – det blir thai, kyckling i röd curry. Hoppas ni har en finfin lördagskväll.

3 tankar på “Kalasdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.