Boxningsmatch

För några dagar sedan var jag tokorolig att bebis inte levde i magen. Jag dagmardrömde om ultraljudet där de skulle upptäcka ett dött foster. Men så i måndags, något levde runt i magen. Kunde det vara? I tisdag kändes det igen, mycket mer. Och igår, ja då blev jag bombsäker. Vår bebis har gett sig till känna! Med små buffar lever den om och jag är så lycklig! NU kan jag koppla av lite, det verkar som om det blir en bebis i februari 🙂 Jippie, vad underbart det ska bli. Jag kan ta illamående, svullna fötter, foglossning och allt annat som det innebär att vara gravid – känslan att snusa på sitt eget nyfödda barn är fullkomligt oslagbart. Jag ser fram emot att utöka familjen och få en till att älska.

Magen ikväll, den växer så det knakar och nu vet jag att det faktiskt är någon därinne. Är i vecka 17.

8 tankar på “Boxningsmatch”

  1. Oh det är så mysigt när man känner dom små buffarna! Jag började känna rejält i vecka 19 (men då är det vårt första barn) Nu i vecka 29 är det rena cirkuspasset inne i magen dagligen. Magen far både hit och dit och ibland när det bökar runt kan det tom kännas lite obehagligt men OJ så häftigt!

  2. grattis till bebisen.. önskar att jag också kunde bli gravid.. känns nästan som det aldrig kommer inträffa.. har varit utan skydd i snart två år.. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.