Dagens

Igår speedshoppade jag lite. Hoppade upp på cykeln, trampade upp till centrum, rusade in på indiska, en liten stund senare trampade jag hem igen med en påse fylld med två klänningar och en kjol (inte ens femhundra fick jag betala för kalaset). Första klänningen invigde jag idag, med grå strumpisar från H&M Mama, resårskärp från Gina Tricot och väskan är ärvd från en kär släkting.

Nu har jag dock svidat om till pyamasbyxor och mammatischa. Har landat i soffan med lite choklad, mums! Ska bara ta det l-u-n-g-t ikväll, är lite tröttis. Går förövrigt in i vecka 17 idag. Det betyder att jag redan gått 40 % av graviditeten, är i femte månaden och bebis kan hicka! Än så länge känner jag inga sparkar, men jag hoppas att de kommer snart så jag slipper vara nojig i onödan. Bara 2,5 veckor kvar till UL.

4 tankar på “Dagens”

  1. Fin du är. Tycker det är så svårt att klä sig gravid-fin, så gärna fler dagens för inspiration :)Jag har ul om 2 veckor (ligger ju 5 dagar efter dig) och visst ser man fram emot det?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.