Höst =garderobsbyte

Jepp, vi kan väl konstatera att hösten är här för att stanna? Jag såg att det skulle bli lite varmare till veckan men höstmodenerven har börjat vibrera och det är ju bara att ge med sig. Nu vill jag ta fram grova strumpbyxor, lite mer påklädda klänningar, koftor och skinnjacka. Dagens mål är att syna garderoben i sömmarna. Det är svårt att hålla sin stil med en växande mage, det är lätt att bara sålla sig till mammamodet (vilket i de allra flesta fall betyder att du sätter på dig det som passar, inte det du gillar). Men det är inte en omöjlighet – att vara chic mama även under grossesen. Det är mitt mål. Lösningen stavas söta klänningar i kombination med strumpbyxor eller leggings. Ballerinas än så länge och stövlar sedan. Den kommande Londonresan kan inte komma mer lägligt. Primark, Topshop, Gap och miljoner andra butiker ska hjälpa mig att fylla upp en ljuvlig höstgarderob som lämnar plats för en gravidmage.

… i väntan på london får någon av dessa klänningar gärna flytta in i min garderob och peppa mig lite…

Indiska

Indiska

Lindex

2 tankar på “Höst =garderobsbyte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.